nieuws

Judoka’s present op judo toernooi in Reuver 05-10-2014

Op het jaarlijkse judo toernooi van judoclub Reuver werd wisselend gepresteerd door de judoka’s van Judo Vereniging Venray.

 

Sterk was het optreden van Quinten van Rhee in de klasse jongens geb. 2003 en 2004 in de gewichtsklasse -34 kg. Door 4 gewonnen partijen met de hoogste score van ippon was hij de beste Venrayse judoka.

Hij behaalde hiermee dan ook een eerste plaats op dit goed bezette toernooi, met judoka’s uit geheel Nederland, België en Duitsland. Na slechts 2 toernooien in het nieuwe wedstrijdseizoen, die hij beide won, zal hij dit jaar hoge ogen gooien naar  de titel “Judoka van het seizoen”.

Ook Roan Amade werkte in Reuver een goed toernooi af, hij slaagde er net niet in om na 3 winstpartijen ook de finale naar zich toe te trekken. Hij behaalde hierdoor een goede 2e plaats. Bij de wat zwaardere gewichtsklasse slaagde Kornee Xhofleer erin om de bronze medaille te behalen.

Verder waren er nog 4e plaatsen voor Huub Verstegen, die helaas geblesseerd raakte (gebroken teen), waardoor hij zijn wedstrijden moest staken om een hogere klassering. Ook waren er nog 4e plaatsen voor Maggy van Hoof, Jens Reijntjes, Lyam van der Groef en Petran van Acquoij.

Laatste nieuws

Sterke seizoenstart Venrayse Judoka’s 28-09-2014

Tijdens het judo toernooi afgelopen zondag van Judoclub Susteren werden door de judoka’s van Judo Vereniging Venray goede resultaten...

Grote Club Actie

Evenals vorige jaren zal ook dit jaar onze vereniging deelnemen aan de “Grote Clubactie”. Door de verkoop van loten voor deze...

Goede prestaties judoka’s Judo Vereniging Venray

Tijdens het judotoernooi van J.C. Grevenbicht dat werd gehouden in de Sittardse Stadssporthal afgelopen zondag, werden zeer goede...

2 & 3 juni 2018

Het 44ste Internationaal judo toernooi met deelnemers uit o.a. Frankrijk, Belgie, Duitsland en Engeland.

Let op: De inschrijving start in januari 2018.

 

 

 

Gesponsord door: