Hervatting training

Door alle gevolgen van het Corona-virus liggen de judolessen al geruime tijd stil. 
De basisscholen mogen vanaf 11 mei voor 50% weer starten met de lessen en de buitensporten mogen vanaf 29 april starten met activiteiten voor jeugdigen t/m 12 jaar.
We willen de trainingen waar mogelijk weer gaan hervatten..

Lees meer...

Over ons

Judo Vereniging Venray is opgericht op 20 januari 1960 en aangesloten bij de Judo Bond Nederland. Wij vierden in 2010 ons 50 jarig jubileum. We verzorgen al vele jaren op zowel recreatie als wedstrijd niveau judolessen voor jeugd (vanaf 5 jaar), junioren en senioren. De lessen staan onder deskundige leiding van erkende leraren.

Lees meer...

Training

Vijf dagen per week verzorgen wij judo trainingen.

Voordat je lid wordt kun je gratis proeflessen nemen.

Klik hier onder voor meer informatie over de trainingstijden.

Lees meer..

Toernooi

Ieder jaar rond eind mei/begin juni, organiseert Judovereniging Venray haar jaarlijks Internationaal Judo Toernooi. Meer dan 1700 judoka's uit meer dan 30 landen komen voor dit tweedaags toernooi naar Venray. Inmiddels zijn we bezig met de organisatie van de 46ste editie op 5-6 juni 2021.

Lees meer...

Door alle gevolgen van het Corona-virus liggen de judolessen al geruime tijd stil. 
De basisscholen mogen vanaf 11 mei voor 50% weer starten met de lessen en de buitensporten mogen vanaf 29 april starten met activiteiten voor jeugdigen t/m 12 jaar.
We willen de trainingen waar mogelijk weer gaan hervatten.

Filmpjes: Judo At Home
Om binding met onze leden te houden zal er vanaf 27 april a.s. iedere week een judofilmpje online worden gezet.
Je kunt het filmpje downloaden via onze website HIER.
In de filmpjes laten we een aantal oefeningen zien die de judoka’s thuis ook kunnen doen.
Tevens hebben we o.a. een quiz in ieder filmpje verwerkt, met vragen over judo, waarmee ze aan het eind van alle filmpjes leuke prijzen kunnen winnen.
De antwoorden op de vragen moeten wekelijks voor het starten van een nieuw filmpje bij ons binnen zijn via e-mail of SMS. E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , SMS of WhatsApp naar 0651095837.

Hervatting trainingen
Binnen trainingen zijn helaas nog niet toegestaan maar, omdat er vanaf 29 april wél mogelijkheden zijn om buiten wat aan conditietraining/spel te gaan doen, zal onze wedstrijdselectie vanaf vrijdag 1 mei van 18.00-19.00 uur hier mee gaan starten.

Zolang de binnen judotraining nog niet mogelijk zijn, zal dit iedere vrijdag op hetzelfde tijdstip plaats gaan vinden.

De regels voor dit buitensporten geven aan dat er geen ouders bij aanwezig mogen zijn; dus U wordt verzocht om uw kinderen bij de judo af te zetten op de parkeerplaats in trainingskleren en sportschoenen en ze om 19.00 uur weer op te halen op de parkeerplaats.

De judoka’s boven de 12 jaar uit de selectiegroep doen separaat mee met in achtneming van de 1,5 meter afstandsregel.

Indien de buitentraining door (weers)omstandigheden niet door kunnen gaan, worden de betrokkenen op de website geïnformeerd.

We gaan bekijken of we de buitentrainingen ook voor de andere judogroepen kunnen doen.

Wij houden u hiervan op de hoogte.