Catering

De ongeveer 80 vrijwilligers moeten vooraf en tijdens het toernooi worden voorzien van ‘een natje en een droogje’, variërend van snacks, tot broodjes en (vers) fruit. De maatschappelijke stagiaires van Raayland zorgen dat e.e.a. bij de vrijwilligers komt; zij zijn het bedienend personeel maar, kunnen ook bij de bereiding ondersteunen. Deze taak behelst het klaar maken van de snacks, broodjes etc.

a. Werkzaamheden
i. Het bereiden/klaarmaken van snacks, broodjes, lichte maaltijden etc.
ii. Het maken van soep, koffie en dergelijken.

b. Omgeving
i. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de kantine van de club (niet in de toernooi hallen).
ii. Materiaal voor de bereiding en bediening (schaaltjes, koffiekannen etc.) is aanwezig.
iii. De broodjes, snacks etc. zijn vooraf al ingekocht.

c. Kennisniveau
i. Geen specifieke kennis noodzakelijk;
ii. Catering ervaring is natuurlijk een pre.

d. Mogelijke tijdsblokken

 

  zat
01-06
zon
02-06
    of of   of of
07:00            
08:00            
08:30            
09:00            
10:00            
12:00            
12:30            
13:00            
13:30            
14:00            
14:30            
15:00            
16:00            
             
18:00            
18:30            
19:00            
20:00            
    = mogelijke tijdsblokken waarop ondersteuning gewenst is.


Klik hier voor het aanmeldingsformulier